قوانین حقوقی سفر به چین

• داشتن ویزای معتبر، گذرنامه و دیگر اسناد و مدارک شناسایی فردی برای ورود به کشور چین ضروری هستند. قبل از ورود به کشور نیز، باید ویزای فرد تایید شود.

• اگر قصد بازدید از تبت را دارید، باید از قبل اجازه نامی کتبی دریافت کنید که حدود 15 روز طول می‌کشد و اگر تنها قصد بازدید از هنگ کنگ را دارید، نیازی به دریافت ویزای چین نیست.

• برای مسافرینی که از مناطق مشکوک به تب زرد به چین سفر می‌کنند، ارائه گواهی سلامت در بدو ورود به کشور چین ضروری است.

• ورود افرادی که به بیماری‌های عفونی نظیر جذام، ایدز، بیماری‌های مقاربتی و سل مبتلا هستند به کشور چین ممنوع است.

• یک تبعه خارجی که با ویزای توریستی وارد کشور چین شده، حق اشتغال، استخدام، تحصیل و مصاحبه با روزنامه نگاران را ندارد.

• اتباع خارجی باید در طول اقامت خود در کشور چین، به آداب و رسوم و قوانین این کشور احترام بگذارند.

• مسافرینی که با وسیله شخصی خود مثل دوچرخه، موتور سیکلت، اتوموبیل، قایق و هواپیمای شخصی وارد کشور چین می‌شوند، باید قبل از ورود، مجوز ورود دریافت نمایند.

• ورود انواع اسلحه از جمله: سلاح‌های تقلبی، مهمات، مواد منفجره ممنوع است.

• همراه داشتن پول تقلبی و اوراق بهادار جعلی ممنوع است.

• داشتن لوازم قابل چاپ مثل نگاتیو عکس، فیل یا صدای ضیط شده، فیلم ویدئوی و CDوDVD ممنوع است.

• هارد کامپیوتر و هرگونه وسیله‌ای که مغایر با امنیت، سیاست، اقتصاد و فرهنگ کشور چین محسوب شود، نباید به کشور چین وارد شود.

• استفاده و همراه داشتن هرگونه ماده مخدر مضر مثل هروئین، تریاک، مورفین، ماری جوانا و ... ممنوع است.

• حمل باکتری‌های خطرناک، حشرات و حیوانات مضر و خطرساز ممنوع است.

• همراه داشتن گیاهان و هرگونه محصولات گیاهی ممنوع است.

• غذا، دارو و سایر اقلام کشورهای اپیدمیک نباید به چین وارد شود.

• ورود هرگونه آثار فرهنگی، تاریخی و ... تنها با نظارت و اجازه بخش میراث فرهنگی کشور چین مجاز خواهد بود.

اقلامی که خروج آن‌ها از کشورچین ممنوع است:

خروج هرگونه آثار خطی، چاپی، نگاتیو، فیلم یا صدای ضبط شده، هارد کامپیوتر، CD،DVD و هرگونه کالای مشابهی که خطر خروج اطلاعات دولتی و تخریب آثار ملی را داشته باشد، ممنوع است. خروج گیاه و بذرگیاه و همچنین پرندگان و حیوانات در حال انقراض نیز ممنوع است.
نیل گشت